Groningen
Groningen is een fantastische stad om in te winkelen en uit (eten) te gaan. De stad telt meer dan 180.000 inwoners en kent heel veel leuke winkelstraten. Deze site houdt u hiervan op de hoogte!

» Bekijk alle online straten in Groningen

Stadsinformatie

Groningen is de leukste Stad van Nederland! Als echte studentenstad gaat er niets Boven Groningen! Je kunt er 24 uur per dag uitgaan, winkelen, slapen, eten en feesten. Alles wat je in een stad zoekt vind je in Groningen! Om nog beter te vinden wat u zoekt is deze site opgericht. Leuke aanbiedingen en precies kijken waar dat ene leuke winkeltje zit, dat kan hier.

De Gemeente Groningen is in 2009 verkozen tot 'Gemeente van het Jaar'. De stad kreeg gemiddeld een score van 6,78 in de eerste Gemeente van het Jaar verkiezing, waarvoor ruim 53.000 mensen hun mening gaven. De gemeenten zijn beoordeeld op criteria als veiligheid, vervoer, recreatie en winkelaanbod. Van de 25 grootste steden in Nederland vormen Groningen, Zwolle (6,71) en Zoetermeer (6.67) de top drie. In geen enkele stad zijn de inwoners zo te spreken over de veiligheid als in Groningen, blijkt uit de resultaten.

Groningen heeft ook een eigen volkslied, welke je hier kunt luisteren en oefenen!