Nieuws Kromme Elleboog te Groningen

Hieronder leest u het laatste nieuws over Kromme Elleboog te Groningen Heeft u ook een nieuwsbericht over 'Kromme Elleboog' dan kunt u deze sturen naar info@streetservice.nl en wij zullen uw nieuwsbericht zo snel mogelijk plaatsen.


Fiets in de Stalling!

Pas op waar je je fiets stalt in het centrum rond Koninginnedag. Vanaf 29 april 20.00 uur tot 1 mei 06.00 uur 2011 is het in een aantal straten verboden om je fiets of bromfiets buiten de daarvoor bestemde rekken te parkeren. Het gaat om de Poelestraat, Peperstraat, Grote Kromme Elleboog, Kleine Kromme Elleboog, Uurwerkersgang en Turftorenstraat. Met dit besluit willen burgemeester en wethouders deze straten beter bereikbaar houden voor politie, brandweer en ambulance. Rond Koninginnedag is er altijd veel uitgaanspubliek in de binnenstad. Tijdens die topdrukte zijn de Poelestraat, Peperstraat, Grote Kromme Elleboog, Kleine Kromme Elleboog, Uurwerkersgang en Turftorenstraat slecht bereikbaar voor de hulpdiensten. Samen met de wildgestalde fietsen kunnen er dan gevaarlijke situaties ontstaan. Dat willen B&W voorkomen.

de Pintelier Stijgt
Café de Pintelier in de stad Groningen is op de zevende plek geëindigd de Nationale top 100 van beste cafés in Nederland. Het café aan de Kromme Elleboog is de enige kroeg uit onze provincie bij de eerste dertig. Vorig jaar stond de Pintelier nog tiende. Nummer 1 in de top 100 van dit jaar is café de Beijerd in Breda. Samensteller van de café top 100 is Misset Horeca. Bron: RTV Noord