Nieuws Friesestraatweg te Groningen

Hieronder leest u het laatste nieuws over Friesestraatweg te Groningen Heeft u ook een nieuwsbericht over 'Friesestraatweg' dan kunt u deze sturen naar info@streetservice.nl en wij zullen uw nieuwsbericht zo snel mogelijk plaatsen.


Nieuwe naam Tankstation
Het Tankstation aan de Friesestraatweg bij Slaperstil, ter hoogte van de Chinees is veranderd van eigenaar. Het is tegenwoordig een Tinq-tankstation in plaats van de oude vertrouwde BIM. U kunt  hier nu dus ook zeer voordelig tanken en dat 24 uur per dag door de onbemande pomp!
Nieuwe Fietsbrug officieel geopend
De nieuwe fietsbrug over het Reitdiep is woensdagmiddag officieel geopend. De brug verbindt de westelijke stadswijken met het centrum. Hij ligt bij het voormalige ACM-terrein, even ten noorden van de spoorbrug. De brug zou eind vorig jaar al open gaan, maar vanwege technische mankementen werd de opening uitgesteld. Ook in maart ging het feest niet door. Wethouder Karin Dekker fietste als eerste over de brug. Bron: OogTV
Fietsbrug geopend
De nieuwe Fietsbrug over het Reitdiep is geopend. Eindelijk kunt u vanaf het westen naar het Oosten fietsen over de nieuwe fietsbrug die door een technische storing lang dienst heeft geweigerd.